fredag 13 maj 2016

H12 - Hygge helg i Danmark.

Nu i helgen har vi varit över och kört H12 i Danmark, ett förträffligt arrangemang där man antingen kör i lag eller i soloklass under 12 timmar. Det är tredje året som vi är över och kör, i år hade vi även fått med oss Pep Up från Växjö och Team NGU från Trollhättan som tog dagen som ett genrep inför deras Off Road Finnmark 700 uppe i Alta nu till sommaren.
De andra åren har vi åkt över sundet på morgonen, cyklat på dagen och sen hem på kvällen. I år blev det en helhelg i Danmark i stället så vi träffade redan på fredagen för liten "Pre Race" sammankomst.
Bänkar och bord var redan på plats, sen hade Team NGU med sig sitt tält.
Att köra loppet är ju bara en liten, liten bit av totalupplevelsen var det någon som sa, och det är vi i Team RMI inte sena med att skriva under på. Att smälla upp "Base Camps" lite här och var har vi tränat ganska hårt på. En gång när det var totalstopp på Autobahn i några timmar fixade vi till ett Base Camp på motorvägen som blev väldigt uppskattat, men det är en annan femma.

Rustade inför mörkret
 
 
"Kockarna" i full aktion.
 

Martin fixar till lite spansk husmanskost i form av Paella, bättre uppladdningsmat är nog svårt att finna.
 
Innan vi lämnade klubbstugan fyllde vi bilen med alla förnödenheter som behövs inför en lyckad "Hygge helg" i Danmark, stora Paella fatet, brännare, gas, lite "Pre Race" dryck och annat småplock.
På väg mot Danmark stannade vi till och fyllde upp kylväskan med all mat som behövdes under helgen, vi tänkte ju vara mer eller mindre självhushållande med allt "näringsintag" före och efter loppet.


                                             Större delen av lagen samlade under vårt lilla "Pre Race Party"

Här bodde vi, helt förträffligt boende som vi får tacka bland annat Pelle i CKX för att han fixade. Helt klart godkänt!

En bild lite från ovan över tävlingsområdet där det var full fart inför tävlingen, en hel del lag anlände på morgonen och hade fullt upp inför starten klockan 9.00
 
 
Bild från H12 hemsida, stort tack till alla fotografer som var ute denna dag och förevigade åkarna. 
 
 
 
Soloåkarnas tält där vi kunde ha energi och våra prylar under dagen, det blev en hel del stopp där för att käka och fylla på flaskorna.

 
Serveringstältet, där det serverades frukost, det stod även framdukat Gammeldansk till funktionärerna med motiveringen att det var bra mot fästingar, den har jag hört och testat innan och det verkar fungera.... i vissa sammanhang.

 

Morgonkaffet på gång.. kan det bli bättre?
 
 
Bild från GripGrabs fotografer som var ute på banan under hela dagen och fotade.

Innan vi packade ihop på morgonen var det lite "morgonmad" i form av korv....
Givetvis ute i det fina vädret.
 



 
 

Team NGU har packat Team-bilen och är klara för att åka mot Trollhättan igen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar