onsdag 25 maj 2016

Beskidy MTB Trophy - Festen kan börja!

 
Nu har vi kommit fram och upprättat vårt Base Camp i södra Polen, närmre bestämt i Istabena som är Race Center för Beskidy MTB Trophy. Eftersom vi alltid strävar att få en till en mix av upplevelser under våra resor för att inte snöa in totalt på cykel så lägger vi in mer eller mindre trevliga besök. Eftersom vi körde genom Polen och kom i närheten av Auschwitz så var vi tvungna att besöka denna hemska plats som representerar en av de mörkaste perioderna i vår historia. Sällan har vi blivit så illa berörda av de historier som vi fick oss återgivna.

De strömförande staketen där det förekom att koncentrationslägerfångarna kastade sig mot för att ta livet av sig.

Den klassiska skylten över ingången till lägret. Arbeit macht frei.

Redan 1947 gjorde man Auschwitz till museum så det mesta är bevarat i "originalskick". Har ni möjlighet att besöka lägret så gör det, det är en mycket gripande upplevelse och det som hände i lägret får aldrig falla i glömska

 
Senare på eftermiddagen kom vi fram och kunde besöka Race Office för att hämta ut våra nummerlappar inför loppet, efter det for vi tillbaka till "Base Camp" och monterade cyklar och finslipade alla detaljer inför morgondagen.

 
Så här ser veckans begivenheter ut, ganska skapliga höjdkurvor så det blir lilla klingan fram och stora bak skulle jag tro.
 
 

Cyklarna är fixade inför morgondagen, dags för "skarp" premiär av våra nya TREK Superfly.

Nya tröjor anlände från TREK nu i veckan och sedan la vi en sista hand på dem och fixade på Team RMI loggan och en liten flagga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar