torsdag 9 juli 2015

Med rätt RMI kan allt hända..

Igår bestämde vi oss för att packa bilen och  lämna Mayerhofen och i stället rikta in oss på Zell am See, vet inte vad som hände när vi kom fram men Zell kändes "fel". Styrde kosan mot Lofer, kändes sådär. Vi åker till Kitzbuhel, det ligger ju så nära och det regnar ju i alla fall. Sagt och gjort. Väl framme i Kitzbuel knappade vi in "sök hotell" på GPS-en. Två hundra meter från där vi stod kom det upp att det fanns ett hotell  Tyrol. Nu visade det sig att hotellet tillhörde en tysk Sports Club. Var först lite lurigt för oss få rum men när de såg min Team RMI logga på tröjan och när vi förklarat vad det stod för och att vi hade cyklar i bilen och spring i benen gick det lättare. Det var första gången som de hade "icke tyskar" på hotellet. (Vi bröt lite is där på vår knaggliga tyska)
Hotellet ligger i centrala Kitzbuhel och vi bor som kungar. Som ni ser plockade de fram "Lill Webern" så ikväll blir det BBQ.
Vi bor ju på "historisk" mark eftersom Kitzbuhler Ski Club grundades här för över 100 år sedan, känns att sporten sitter i väggarna. Riktigt härlig atmosfär. Vi funderar skarpt på att anmäla oss till en konversationskurs i tyska när vi kommer hem och eventuellt vi bokar fler resor med Sports Cluben.
 

Idag blev det lite cykling på platten med våra tyska vänner. I morgon har det tänkt att vi ska ut på en Panoramatur vilket innebär att det blir lilla klingan fram och ganska stort bak... Pratades om 1000 höjdmeter i ett svep.

Delar av gänget under lunchstoppet.


Från denna lilla hytte trollades det fram dagens lunch, grymt god platte med ost och korv. All mat gjord lokalt, imponerande!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar