tisdag 1 september 2015

Sebastian & Karl-Gunnar, ni är några riktiga vinnare..!!

De åtråvärda värdebevisen.....
 
Helt fantastiskt vilken uppslutning på Strava Team RMI under augusti, totalt kom vi upp i 71 åkare "trots" en Cykelvasa mitt i allt ihopa. Vi kan bara spekulera i hur många % av alla som kör med Strava men det kan ju kvitta i detta sammanhang, Det viktigaste nu är ju att presentera vinnarna av Haglöfs Ardent 5 säckarna som finns för avhämtning hos Magnus på Bike Italy.
De lyckliga är Sebastian och Karl-Gunnar, vi skickar hem värdebevisen direkt till er. Stort grattis!
Vi saknade några åkare för att nå upp i de 100 för att lotta ut Suunto klockan, men stå inte lottlös utan åk XCup i Käglinge den 19:e så har du chans att vinna klockan där! Stort tack till alla som deltog under årets Strava Team RMI körningar som vi kört mellan maj till och med augusti. Mer upptåg lovas men då förflyttar vi oss nog ut på andra delar av MTB slingorna i Häckeberga/Björnstorps skogarna. Risenslingan verkar ha satt sig ordentligt hos många vilket vi verkligen uppskattar.
Som ni vet är Risenslingan "öppen" 24/7 så det är bara till att ladda pannlampan och ge sig ut även om kvällarna har blivit något kortare....

1 kommentar:

  1. Ingen vinst denna gången heller men stort tack för initiativet!

    SvaraRadera