söndag 28 juli 2013

Vildmannen, ett alternativ till en halv Iron Man.....

Löpning längs Knivsåsen
 De senaste åren har vi i Team RMI gjort en liten extra ansträngning och kört ett längre pass för att sedan slanta in pengar till Cancerfonden. (Det har bland annat varit Sjöborundan x 2, Halvmara + Sjöborunda) Nu var Martin fortfarande i Spanien på träningsläger och jag hade tid över för en träningsdag.
Har funderat lite på en halv Iron Man men eftersom jag är allergisk mot att springa på asfalt och landsvägscyklande inte ligger högst på listan så fick det bli "Vildmannen" i stället för traditionellt triathlon upplägg. Efter lite funderande var rutten klar. Löprundan blev något längre än tänkt, 23 km. Sen blev det Sjöborundan, allt i behagligt tempo för att inte krokna i värmen och även klara av simningen på 1500 m. Kändes som ett riktigt trevligt upplägg så kanske det kan bli samma runda igen någon gång.
 Löpningen var i stort sätt bara på stigar och grusvägar, gjorde vad jag kunde för att undvika asfalt.
 
 
 Utsikt ner mot Revingefältet.
 
 
 På väg runt Sjöborundan
 
 
Henrik och Johan i K2:an på väg mot Tärnö.
På eftermiddagen lastade vi kajakerna på bilen tillsammans med övernattningsprylar och gav oss upp till Blekinge där Kenneth och Kerstin väntade på oss ute på Bockö. Somnade gott i tältet och sov som en stock.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar