tisdag 3 januari 2012

Det blev en skarp "sexa"


Igår behövde vi inte plocka fram vår RMI-tärning, momentet kom av sig själv när jag fick in en gren i bakväxeln. Annars när vi är ute och kör är det "en sexa" som vi fruktar mest när vi kastar "den lille röde djävulen". (RMI-tärningen kallas så ibland) Visar tärningen en sexa är det bara att ta av bakväxeln med allt vad det innebär med att bryta kedja och allt annat finlir som man inte vill pyssla med ute i skogen.
Men det är inte för inte som tärningen heter vad den heter, RMI-tärning. Igår gick allt enligt plan och vi kände oss stärkta efter passet.


Så här tilltuffsad var min bakväxel, men nu är cykeln i topptrim.

Kunde inte låta bli att ta en härlig bild.
Underlaget som är en mix med lera och löv är en utmaning för däcken att få fäste i. Man övar även upp sin balans ganska mycket, ibland är det riktigt "snorhalt". (lovar att lägga ut en bild om vi går omkull i leran) Helt underbart underlag som ger bra träning, man får inte en meter gratis.

1 kommentar:

  1. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back.

    Thanks!

    Mandie Hayes
    mandie.hayes10@gmail.com

    SvaraRadera