måndag 20 juni 2016

Kattegattsleden, som gjord för kontokorts cykling!

Så här ser markeringarna ut för Kattegatts leden.
 
Vilket kanonupplägg! Tidig start från Dalby, morgonkaffe i Lund, tåg till Helsingborg, klungkörning över Hallandsåsen, hastighetsrekord på 80 km/h ner till Båstad, Gofika hos Sockerbagaren i Mellbystrand, fortsatt färd norrut, snirkel genom Halmstad ut till Riccardos.
pigga ben mot Varberg? Stärkande After Bike innan tåg söderut, Hemma i Dalby igen 13 timmar senare, kan det bli så mycket bättre en söndag i juni??? Tror inte det.....

 
På väg norrut i jämn takt, kilometer efter kilometer i behagligt tempo för att orka hela distansen, även om det kändes lite som ett "kosläpp" när vi började cykla från Helsingborg. Då hade vi extra mycket "tramp i benen" och hastigheten drevs upp precis som pulsen, men som vanligt brukar det lägga sig något efter ett par mil.

Peter, Jim, Conny, Daniel, Ronny och Janne.
Gruppfoto vid stoppet hos Riccardos utanför Halmstad, ett ställe som är helt klart ett besök om du vill tanka upp med god pasta och riktigt krämig italiensk glass. Värt varenda tramptag för att ta sig dit... 

 

Här fixar Jim låset som gick i lås...
 

Välförtjänt After Bike uppe i Varberg efter dryga 20 mils cykling och ett par tusen kalorier fattigare, återhämtning när den är som allra bäst.
 

Dåtid möter nutid, Conny lastar ur fullcarbon racern ur sin Volvo Duett -64.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar