söndag 10 januari 2016

Vinn startplatser till XCup 2016 - Kör Anna Backen!

Nytt År och nya utmaningar, tillsammans med Haglöfs och XCUP-gänget lottar vi ut två stycken startplatser till XCUP 2016. Allt du behöver göra är att köra uppför Annabacken på Häckebergaslingan och vara "reggad" på Strava för att ha möjligheten att vara med i King & Queen of the Hill. Tävlingen sträcker sig till och med den 10:e februari.
Det är en ganska kort men trevlig sträcka på 340 meter och cirka 40 härliga höjdmeter, tycker du det verkar lite så är det helt ok att köra så många gånger du vill.....
Stort tack till både Haglöfs och XCUP som gör denna resa i "mjölksyrans land" möjlig!!!

 
Så här ser den efterlängtade "Målskylten" ut. Efter att ha kört Anna Backen är det bara att köra vidare upp mot Romeleklint där det väntar ytterligare några positiva höjdmeter på åsens södra del, testa gärna att köra nerför serpentinen på norra sidan. Vill du utmana dig själv lite extra under rundan så tar du serpentien uppför, det går att cykla på alla ställen om du har rätt däck, tungan rätt i mun och blicken en bit framför framhjulet, det brukar vara hemligheten.
 


Strava segmentet börjar nästan precis när du lämnat grusvägen som går vid "Mördar-backen" och slutar först när du ska köra över stengärdsgården, vill du så finns det alla möjligheter att känna mjölksyran attackera benen....
Efter Anna Backen fortsatte vi upp mot Klinten, blev en hel del grusvägsåkning, hur som är det väldigt gött att "lura" TV soffan på några timmar..... så tänker vi.

 
Lamineringsmaskinen fixar skyltarna, lite dagiskänsla blir det allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar