lördag 6 februari 2016

Hellner stod emot regn, rusk och allmänt gråväder...

För ett tag sedan kände vi att det var dags att byta ut våra Windstopper jackor från CRAFT som vi kört med i många år, de har motsvarat alla förväntningar men de har fått "sina kyssar" när vi kört för nära grenar som rivit sönder dem, tyvärr.... Efter att ha kollat runt en del senaste tiden hittade vi äntligen en jacka som vi trodde skulle  motsvara våra "högt ställda" förväntningar. Haglöfs Hellner jacka kändes helt rätt och efter första testrundorna kunde vi konstatera att här har vi en jacka som kommer få hänga med i vått och torrt under många mil. Fronten och ärmar är i Windstopper Soft Shell som ger en härlig känsla med sin stretch och den "känns som skräddaresydd"
 
 
Martin har precis trampat uppför Anna Backen.
 
Fredagen och lördagens rundor har bjudit på regn, vind och några plusgrader här nere i Skåne. Ett underställ och Hellnerjackan är en oslagbar kombo även om vi inte kört i toktempo hela tiden.

                                                   Så här ser den ut, nya Team RMI jackan
 
Efter en sväng ut till vår "tryckare" i Tomelilla fick vi på loggan i reflexmaterial, liten på bröstet och en större variant på ryggen fick det bli. Stort tack till Tore på Sahlins i Tomelilla för snabb hjälp och perfekt resultat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar