torsdag 7 januari 2016

Såg livet passera i revy....

Startade nya året med en riktig "nära döden upplevelse" när jag på nyårsdagen vaknade upp med en sådan där förkylning som bara drabbar män. Blir nu hela 2016 ett spolierat träningsår innan det redan har börjat? Knappast! Att bli sängliggande kan vara stärkande och faktistk riktigt skönt. Gott om tid att fundera vidare på vad vi ska hitta på under året.
Att vi åker till Polen i slutet av maj är redan fixat och klart. Beskidy MTB Trophy heter det visst och är ett fyradagarslopp med ett helt gäng positiva höjdmeter så det ska bli kul. Mer om det senare.
Ser även ut som att det blir ytterligare ett lopp nere i Österrike under sommarsemestern, det kom upp idag när vi hade lite "after bike-snack" i klubbstugan. Vi får se... Dessvärre har vi fått ställa in vår tur till Syd Afrika som vi sparat till sedan Team RMI grundades en novemberdag 2011.. men det är en helt annan historia men vi kan konstatera att det här med att månadsspara inte är så dumt. Nu har vi en stinn klubbkassa att skoja med under 2016...
 
 
Äntligen lite snö i Skåne och några minusgrader, en decimeter "pudersnö" Dubbdäcken på och sen ut och njuta någon timme. Blev ett ganska lungt pass och mest på grusvägarna runt om Häckeberga och Björnstorp.
 
 
Ryggsäck på ryggen med förstärkningplagg om vi skulle bli tvugna till ett ofrivilligt stop, man vet ju aldrig vad som kan hända. En sak är i alla fall säker, det går väldigt fort att bli nerkyld med minusgrader och lite vind på det....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar