fredag 19 juni 2015

Bontrager XR2 fick bita i leran uppför Klintens nordsida

Efter drygt tre dagar med regn till och från gav vi oss ut även idag. Onsdagens regn tog priset men gav oss ett utmärkt tillfälle att testa regnkläder, balans och däck. Vad jag vet har inte Cykelvasan eller andra lopp ställts in på grund av lite regn. Nu är det inte som så att vi ska ge oss på Cykelvasan igen utan det handlar mer om loppen nere i alpregionen. Därför styrde vi upp mot norra delarna av skogen och gav oss på Romeleklints norrsida. Där hittade vi de rätta förhållander för dagens träning.....

 Martin på väg upp, satsar allt och valde att köra med lite lägre däckstryck för maximalt grepp, som vanligt är ingen uppgift för stor. XR2:orna svarade bra....(även om de har gått en hel del mil redan)

Stort tack till de som har fixat till lite hopp vid "Galtbacken" på Risenslingan, vi kunde helt enkelt inte låta bli att testa. Hade gärna sett att de var något något högre för lite längre luftfärd... Fast de kanske inte är avsedda för "Gubbar som närmar sig 50 med stormsteg.."

Ruggigt fint stigavsnitt på Häckebergaslingan som vi körde igår, kan knappt vänta till hösten när ormbunkarna står i höstskrud, nu gav det lite djungelkänsla som inte är helt fel. Man får nypa sig i armen....vilken åkning.
 
När vi kollade i klubbstugan hittade vi vår gamla trotjänare, "Den lille Röde Djävulen" som vi nästan hade glömt. För att inte bli allt för bekväma plockade vi även fram vad de olika "valörerna" stod för och fyra är ju som bekant. Laga fejkad punka, nu föll lotten på mig så det var bara att bita i och laga en fejkpunka under rundan på valfritt ställe, så tänker vi...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar