torsdag 30 april 2015

Nu kör vi!! Strava segment på Risenslingan i Genarp!

Denna lilla skylt möts du efter cirka en och en halv kilometer och ett litet antal höjdmeter
 
Nu är det dags! Risenslingan är i stort sätt klar efter en massa härliga timmar ute i skogen, fler återstår innan vi blir "nöjda" (Vi brukar aldrig vara nöjda utan bara tacksamma... Är man nöjd slår man sig gärna till ro....)
Vi kommer köra lite Strava segment under perioden maj-augusti på slingan där vi gör olika etapper för respektive månad. Nu när vi precis vänder blad till Maj så är det dags att presentera första etappen. (Se kartan nedan)
Du hittar månadens segment under https://www.strava.com/segments/9188828 .
Tack vare "sponsorer" kommer vi att lotta ut fina priser varje månad till de som cyklar sträckan och registerar sig på Strava, så alla kan vinna. Väljer du att stanna och njuta av utsikten på Galtbacken har du lika stor chans att vinna som den som kör så mjölksyran sprutar ur öronen. Viktiga är att delta!
 
 
 Vi går ut hårt och väljer ett av våra favoritavsnitt på Risenslingan, en mix av härliga positiva höjdmeter på Galtbacken och skönt "flow" i nerförslöporna. lägg märke till en "nya" sträckningen vid Galtbacken, så ni inte missar de extra höjdmeterna.
Starten vid grusvägen är markerad med en liten skylt, efter den är det fri fart.. Mycke nöje!
 
Målet är mitt på bron, så tryck på in i det sista om du vill ha "äran" att vara snabbast i maj, bara det kan vara värt hur mycket som helst.....!

 
Kan passa på att tacka TREK, USWE, Haglöfs, Bontrager mfl för priser, mer precist vad det är återkommer vi med längre fram...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar