söndag 23 juni 2013

Revinge Rogaining - En trevlig tillställning!

 Idag var det så dags för årets upplaga av Revinge Rogaining, i lätt regn rullade vi ut från Lottagården vid Krankesjöns norra strand. Tävlingen växer från år till år och det förstår vi. Årets upplaga hade lockat ett femtiotal deltagare.
 Vi kändes oss starka och laddade innan start.

 Martin på väg att stämpla en av alla kontroller.
 Vi hade följe med Gustav och Ola första delen av banan, Gustav kändes både snabb och stark så han såg vi bara ryggtavlan på efter ett tag.
 En av kontrollerna nere i poolen på P7 Revingehed. Vi var lite besvikna på att det inte var något vatten i poolen eftersom vi laddat mentalt för ett bad när vi läste kontrollbeskrivningen.
 Lite annorlunda att cykla in i kulissbyn där man övar strid i bebyggelse. Från "skogsorientering" direkt in bland husen...
 Henrik stämplar en kontrollerna inne bland husen. Kul att banan var lagd in i byn, det skapade en lite annorlunda upplevelse. Tack för det tävlingsledningen!
Henrik hann med 34 av de 40 kontrollerna så han körde in på en 10.e plats av 56 startande.

Och så dagens naturbild, en stork.... För tjugo år sedan hade det blivit tidningsrubriker...Storkprojektet ute i Sövde har varit framgångsrikt så nu är det en lite mer vanlig syn med storkar här i Skåne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar