söndag 26 februari 2012

Idag blev det B.R.A.K & den lilla Röda djävulen åkte fram

Det har varit en händelserik vecka som gått, jag har varit iväg på höghöjdsträning i Österrike och Martin har testat att bada i isvak. Att bada i kallt vatten är bra för att sätta fart på blodflödet i musklerna vilket märktes tydligt.
Nu har "våren" kommit till Skåne, plus tre grader så nu åkte sommardäcken på. Under dagens runda så testade vi att lägga in ett pass med B.R.A.K, våra något äldre läsare vet säkert att det står för Ben, Rygg, Armar & Knä. (Man körde visst det i lumpen..)
På bilden ser ni när vi kör en liten "ryggtänjareövning" ute på grusvägen. Vi var grymt taggade idag så det blev några etapper av Döskallerundan i lite högre tempo. Nu kommer vi höja träningsdosen något så vi står väl förberedda uppe i Norge om några månader. Tiden går ju fort när man har roligt.
Vi har fått frågor om vi har slutat använda vår RMI tärning eftersom vi inte har skrivit om den på senaste tiden men den är alltid med ut på våra turer. Idag hamnade den på en trea så det blev till att fixa "punkan"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar