lördag 26 september 2015

Uppladdningen har börjat - Fokusering och målmedvetenhet är ledorden!!

 
Känns som det är långt kvar till mörkertävlingen i Höör men vis av erfarenhet vet vi att tiden springer iväg så det gäller att inte tappa fokus och träningstimmar. Denna veckan har gått i "punkans tecken" med tre punkteringar på bara ett par mils körning, så nu har vi slipat tiden för slangbyte ytterligare några hundradelar... Vi har även lekt med tanken att byta slang i mörker för att stå rustade inför Late Night Orup, men punka i Höör har vi aldrig höört talas om....
Igår hade vi förmånen att visa slingorna här ute för en "återfalls cyklist" som körde i Genarp när 2000-talet var ungt. Riktigt kul med en härlig "After Work Bike" i kombination med stigvisning, nu hann vi bara visa en del av alla stigarna så vi får väl ta vid där vi avslutade lite längre fram.
Känns lite i kroppen att det har blivit några mil de senaste 24 timmarna men det är en go känsla som man inte gärna vill vara utan.
 
 
I torsdags kom vi inte ens ut till skogen innan första punkan för dagen sen blev det ytterligare några kilometer innan det var dags igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar