tisdag 15 september 2015

Race Rapport Gotland 360 "Ett bra sätt att upptäcka ön med stort Ö"

 
 
 
 
 
Gotland 360 gick av stapeln nu i helgen och Martin for över för att testa loppet som vi hört så gott om under de senaste åren. Precis som det låter kör man runt ön och totala sträckan stannar på 360 kilometer fördelat på två dagar. Lite rutin krävs allt för att "hålla igen" första dagen eftersom det är lätt att lura sig själv och gå ut för hårt. Gotland är ju solsäkert men kan vara lite "vindigt" så snart hade det formerats en liten trevlig klunga bakom Martin och Kimme som tog täten för att lotsa övriga gänget från Skåne runt ön.
Med ett öga på gps:en hade de full koll på hastigheten så den var jämn precis som mjölksyra halten i låren.
 
 

Snart dags att ge sig ut på cyklarna


Martin och Diana, ser starka ut så det går inte att urskilja om de redan har cyklat 18 mil eller om de är på väg ut på dagens etapp. Bra grundträning betalar sig alltid brukar vi säga!


                        
Härliga Gotlänska vägar med vindskyddande skog. Hörde tyvärr att det hade varit ett lite antal ihop åkningar på grund av lite kastvindar när man kom ut i oskyddad terräng där vinden högg i cykeln. Lätt hänt att man hakar i sin lagkamrat om man sitter och drömmer om kvällens Gotlänska specialiteter som det bjöds friskt på.
Om jag förstod det hela rätt så är Gotland 360 nominerat till ett av Sveriges trevligaste och mest prisvärda lopp.
Har ni möjlighet och är på hugget när det släpper platserna för 2016 så slå till. Ni kommer inte att ångra er!
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar