söndag 7 april 2013

Fick slita ont..

Nu är den här, våren! Trodde vi..... När vi stack ut i eftermiddags var det sju plusgrader och när vi kom tillbaka till klubbstugan hade temperaturen gått ner till nollan och det föll snöflingor stora som femkronor. Hur som, det blev en härlig runda även om jag fick slita ganska hårt idag eftersom det har blivit för lite sömn i förra veckan och lite nattsudd även igår. Slut med det nu....
Vi samlade ihop tre mil idag och passade även på att försöka hitta lite nya stigar, det såg lovande och om vi lyckas väva ihop dem på ett bra sätt. Just nu känns det som vi upplever tre årstider är det gäller underlaget, det växlar mellan snustorrt, rejält med lera för att sedan gå över i snö och is. Ganska härligt och utmanande, framför allt när man kommer in i ett "mjukare" parti (läs lera) och man tror att man fått dubbelpunka. Det går riktigt trögt då, men så är det denna årstiden.
Nu i veckan hoppas jag kunna få ihop de första kilometerna på landsvägsracer så vi kommer in i mixen mellan mtb och lvg, behöver både och med tanke på sommarens lopp.
Veckans naturbild.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar