söndag 13 januari 2013

"Hare" med GPS, vår nya träningskompis.

Idag hade vi tänkt oss att bara vara ute och jaga kilometer utan att ligga på max allt för många gånger, men det brukar vi sällan lyckas med.... Martin och jag trampade från klubbstugan runt åtta och efter en timme träffade vi vår första "träningskompis", en härlig jakthund utrustad med GPS  som mer än gärna hängde med oss ett par kilometer innan han fick upp ett nytt spår. Snabb som en vinthund drev han upp tempot och vi hade bara att haka på... så enkelt är det att "jaga upp" oss.
Efter några timmar körde vi ner mot fotbollsplanen för att möta upp lite lokala cyklister, vi var några minuter sena så de hade redan hunnit rulla iväg, sorry.  Till vår stora glädje fick vi med oss Olof från Staffanstorp CK som hängde med oss och fick köra lite nya stigar, en grabb med bra kräm i benen.
 
Martin försöker jaga ikapp Olof
 
Efter ett tag när vi skulle in och köra lite på Döskallerundan så dök Tobbe och Ola upp så vi passade på att slå följe, givetvis fick de en "stigvisning" av gårdagens stig som bet bra i benen även idag. Härligt!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar