söndag 22 juli 2012

Knäade av ett knä.

Nu har vi varit uppe och njutit av midnattsol och härlig cykling under Off Road Finnmark. Det har varit en fantastisk resa, både med all träning inför loppet, halvgalna upptåg och responsens från alla som har lagt tid på att läsa vår blogg, det uppskattar vi verkligen!
Själva loppet här uppe slutade redan efter 22 mil på grund av ett knä som strulade för oss. Även om hjärnan vill fortsätta så kan kroppen säga nej, det är kanske tur för att undvika alltför långvariga skador.  
 
 Martin vid ett av alla vaden som vi hade under loppet, ganska uppfriskande.... Även här uppe i Alta har det regnat en hel del denna sommar, sträckor som man brukar kunna cykla fick vi nu bära cyklarna. (Vi måste träna på det...)
 Här var ett lite större vad, skönt att vattnet inte var djupare eftersom vattenströmmarna slet bra i cyklarn när vi skulle över.
Här är vi redo att ge oss ut på "nattpasset" efter att ha fyllt säckarna med engeri, ätit god fisksoppa, fixat cyklarna, ringt hem, och bytt till torra strumpor. Klockan är ett och vi har varit ute i tolv timmar, temperaturen ligger på +4 och regnet hänger i luften. Det är en lite annorlunda känsla att köra på natten och att det fortfarande är ljust.
 Martin på väg över fjället, vi slogs ofta av vilken fantastisk natur det är här uppe.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar